Tisztelt pénztártagjaink!

Fontosabb jogszabályi változások 2015. január 1-től. (Kattintson a szövegre!)

A Pénztár figyelembe véve az MNB tagdíj befizetésekre vonatkozóan kialakított állásfoglalását ezúton tájékoztatja Tagjait, hogy a Pénztárnál a tagdíjfizetési arány meghaladta a 70%-ot.

Köszönjük a befizetéseit azon Pénztártagjainknak akik már teljesítették, illetve folyamatosan teljesítik azokat.

Egyben kérjük azon Tagjainkat, akik még nem tettek eleget tagdíjfizetési kötelezettségüknek, hogy fizessék be május elején az évi 4.800.- Ft összegű éves tagdíjat!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a facebook oldalunk technikai problémák miatt megváltozott. Az alábbi linken tudják elérni a folyamatosan frissülő új Szövetség Nyugdíjpénztár facebook oldalt.

A Szövetség Nyugdíjpénztár facebook oldala

A Szövetség Magánnyugdíjpénztár vagyonkezelője az Allianz Alapkezelő Zrt. A Pénztár illetve a Vagyonkezelő a befektetései során mindig a hatályos pénztári jogszabályoknak megfelelően kialakított Befektetési Politikája szerint jár el. A Pénztár a befektetései kapcsán nem került kapcsolatba sem a most működésükben felfüggesztett (Buda-Cash, Questor; Hungária), sem semelyik másik bróker céggel. A Pénztár továbbra is arra törekszik, hogy a pénztártagjainak megtakarítása a befektetéseken keresztül folyamatosan növekedjen.

2019-06-03T12:40:08+00:00 2015. június 8.|