2016. januári tájékoztató

Tisztelt Pénztártagunk!

A Pénztár fennmaradása érdekében a tagdíjfizetésen túl továbbra is szükséges, hogy Tagjaink működési adományukkal évi 8.000.- Ft összegben járuljanak hozzá a működési költségekhez, tekintettel arra, hogy a rendszeres tagdíjbefizetésből levonható 2,5% működési költség nem nyújt elegendő fedezetet a pénztár hosszú távú működésére.

Kérjük, hogy adomány célú befizetését az alábbi számlaszára szíveskedjen teljesíteni:

Működési adomány bankszámlaszáma: UniCredit Bank 10918001-00000416-21960445

Az átutalás közleményében a tagi azonosítóját szíveskedjen feltüntetni.

Valamint a jogszabályban előírt 70%-os tagdíjfizetési arány elérése érdekében a továbbiakban is tagdíjbefizetés teljesítésére kérjük az alábbiak szerint:

1. Az éves tagdíj összegét (4.800.- Ft) egy összegben utalja át az alábbi számlaszámra a közlemény rovatban a tagsági azonosítóját feltüntetve. A befizetést ebben az esetben a Pénztár a beérkezéstől számított 12 havi bontásban írja jóvá egyéni számláján. Kérjük, hogy amennyiben nem éves tagdíjat utal, úgy a közlemény rovatban a tagsági azonosítóján felül a befizetési időszakot a megfelelő jóváírás érdekében feltétlenül tüntesse fel!

A tagdíjbefizetések bankszámlaszáma: UniCredit Bank 10918001-00000416-21960005

2. Rendszeres havi tagdíjbefizetést (minimum 400.- Ft/hó) teljesít, amelyet számlavezető bankjánál kezdeményezhet rendszeres átutalási megbízással, vagy díjlehívással. A díjlehívás egyaránt kezdeményezhető a számlavezető bankjánál, netbankján keresztül, vagy a weboldalon elérhető csoportos beszedési formanyomtatvány kitöltésével és Pénztárunkhoz postai úton történő beküldésével.

Köszönjük együttműködését, és hogy Ön is hozzájárul a magánpénztára fennmaradásához és megtakarításának megőrzéséhez!

Budapest, 2016. január

Szövetség Magánnyugdíjpénztár

Tájékoztatjuk T. Tagjainkat, hogy sem a Szövetség Nyugdíjpénztárnak, sem jogelődjének nem volt befektetése sem a MAG sem a NAP Ingatlanfejlesztési Alapban, így a 2011-es Tb. visszalépéskor sem adott át ilyen befektetési jegyeket az ÁKK-nak.

2019-06-03T13:05:58+00:00 2016. január 3.|